top of page

TOIMITUSEHDOT, PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

Toimitusehdot ja lähettäminen

Yleiset ehdot: Liisavitalidesign.com on Liisa Vitalin koruja ja sisustustuotteita myyvä kauppapaikka. Tätä kauppapaikkaa ylläpitää Tmi Mia Laakkonen (Y-tunnus 2906721-7). Päivitämme sivuja ilman ennakkoilmoitusta, parantaaksemme palveluja ja kun tulee muutoksia esim. toimituskuluihin.

Tmi Mia Laakkonen (Liisavitalisdesign.com) ei vastaa vahingosta tai viivästyksestä, joka tapahtuu meistä riippumattomista syistä. Ilmoitamme asiakkaalle pikimiten ylivoimaisen esteen tapahtuessa.

Lähettäminen:  Tilaukset, jotka ovat varastossa, lähetetään 1-5 pv kuluessa tilauksesta. Jos asiakas tilaa mittatilauksena tai muulla tavoin erikoistilauksena tuotteen, toimitusajoista sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen, tällöin ollaan sähköpostitse yhteydessä. (info@liisavitalidesign.com) Tilaukset lähetetään Postin, Matkahuollon tai erikseen sovittuna DHL:n kautta.

Virhevastuu: Jos tuotteessa on selkeä valmistajan virhe, ota yhteyttä sähköpostitse (info@liisavitalidesign.com). 

Reklamaatiot: Pidä ostokuitti tallessa, josta näkyy ostopaikka ja -aika. Tee reklamaatio aina kirjallisesti sähköpostilla info@liisavitalidesign.com

Palautus- ja Vaihto-oikeus

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto-tai palautusoikeus, tuotteen tulee tällöin olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Korut, jotka on tilauttu erikoistilauksena asiakkaan toiveen mukaan tai kaiverrettuina ei ole vaihto-tai palautusoikeutta. Ainoastaan, jos valmistaja on tehnyt selkeän virheen esim kaiverruksessa. (Erikoistilaukset tehdään aina sähköpostitse, ei puhelimitse)

Sisustustuotteissa, jotka on tehty asiakkaan ilmoittamilla mitoilla tai muuten erikoistyönä, ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ainoastaan, jos valmistaja on tehnyt selkeän virheen.  (Erikoistilaukset tehdään aina sähköpostitse, ei puhelimitse).

Palautus: Kun haluat palauttaa tuotteen, ota heti yhteyttä info@liisavitalidesign.com, niin annamme tarkemmat lähetykseen liittyvät ohjeet. 

Kiitos yhteistyöstä!

bottom of page