REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Liisavitalidesign.com -sivustolle. 26.11.2020

Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste on Tietosuojalain 1050/2019 sekä EU GDPR-asetuksen mukainen.

Kaikki asiakastiedot käsitellään edellämainittujen säännösten mukaisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta, kun muutoksia tulee. Tarkkaile selostetta säännöllisesti.

Rekisterinpitäjä:

T:mi Mia Laakkonen, Y-tunnus: 2906721-7

Lenkkitie 11,

21530 Paimio

Yhteyshenkilö: Mia Laakkonen, info@liisavitalidesign.com, +358 (0)400 304345.

Liisavitalidesign.com on verkossa toimiva kauppa, josta voit ostaa Liisa Vitalin suunnittelemia ajattomia koruja ja Liisan korumalleihin perustuvia sisustustekstiileitä. Seuraavassa lyhyesti miten kauppamme toimii.

1. Liisavitalidesign.com verkkokauppa toimii WIX.com alustalla. WIX.com tarjoaa meille on-line alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

2. Henkilötietosi tallennetaan WIX.com:in suojatuille palvelimille palomuurin taakse.

3. Kaikki henkilötietosi mitä tallennamme, sinulla on lain mukaan oikeus nähdä.

4. Voit rekisteröityä sivullemme jos haluat tai voit vierailla sivustolla ilman rekisteröintiä.

Miksi keräämme henkilötietoja?

Henkilötietorekisteriä käytetään ainoastaan asiakassuhteen ylläpitoon, perusteena rekisterinpitäjän oikeutettu etu olla yhteydessä asiakkaisiin. Keräämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin.

1. Tarjotaksemme ja toteuttaaksemme palveluita.

2. Tarjotaksemme erikoiskampanjaetuja asiakkaillemme jos asiakas on antanut siihen suostumuksensa.

3. Ostosten lähettämiseen tarvitsemme osoitteen ja yhteystiedot.(puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen).


 

Yhteydenpito asiakkaaseen:

Voimme ottaa sinuun yhteyttä ilmoittaaksemme sinulle tilisi ongelmien vianmääritykseen, erimielisyyksien ratkaisemiseen, maksuliikenteeseen, kysellä mielipiteitäsi kyselyjen tai kyselylomakkeiden avulla, lähettää päivityksiä yrityksestämme tai jos muuten on tarpeen ottaa sinuun yhteyttä, jotta voimme panna täytäntöön esim sopimuksia. Muun muassa näiden takia saatamme ottaa yhteyttä sinuun, sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai kirjeitse.


 

Jos haluat tarkastaa / korjata / poistaa henkilötietosi sivustoltamme, toimi seuraavasti:

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa / korjata tai pyytää poistettavaksi omat henkilötietonsa sivustolta. Näihin pyyntöihin yhteydenotto tulee tehdä kirjallisena, allekirjoituksella varustettuna allaolevaan osoitteeseen.

T:mi Mia Laakkonen, Lenkkitie 11, 21530 Paimio.


 

Evästeiden käytöstä:

Käytämme Liisavitalidesign-sivustolla evästeitä

- Käyttökokemuksen parantamiseksi.

- Rekisteröityneiden jäsenten tunnistamiseksi. (sivustoon rekisteröityneet käyttäjät).

- Seurataksemme ja analysoidaksemme WIX:n alustan suorituskykyä, toimintaa ja tehokkuutta.

- Pitääksemme huolta, että alustamme on turvallinen ja varma käyttää.

Voit hyväksyä tai hylätä ei-välttämättömät evästeet sivultasi.


 

Tietosuojaselosteen päivitykset:

Pidätämme oikeuden muuttaa Tietosuojaselostettamme aina tarpeen vaatiessa, joten ole ystävällinen ja tarkista Tietosuojaseloste säännöllisesti.

Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan heti niiden julkaisemisen yhteydessä verkkosivustollemme.

Jos teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle tälllä sivulla, että Tietosuojaseloste on päivitetty, jotta tiedät mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä tilanteissa.

Maksuliikenne:

Kaikki maksuliikenne kulkee WIX.comin kautta ja ovat suojattu PCI-DSS standardilla, jota hallinnoi PCI Security Standard Council, jossa ovat tunnetut merkit kuten Visa, MasterCard, American Express ja Discover. PCI-DSS vaatimukset auttavat varmistamaan luottokorttitietojen turvallisen käsittelyn kaupassamme ja sen palveluntarjoajissa.

WIX.com on Euroopan Unionin hyväksymä verkkokauppa alusta ja WIX.com on sitoutunut noudattamaan EU:n GDPR tietosuojalain säädäntöä. (Privacy Shield Principles).

Kaikki maksuliikenne kulkee WIX.comin kautta ja ovat suojattu PCI-DSS standardilla, jota hallinnoi PCI Security Standard Council, jossa ovat tunnetut merkit kuten Visa, MasterCard, American Express ja Discover. PCI-DSS vaatimukset auttavat varmistamaan luottokorttitietojen turvallisen käsittelyn kaupassamme ja sen palveluntarjoajissa.

WIX.com on Euroopan Unionin hyväksymä verkkokauppa alusta ja WIX.com on sitoutunut noudattamaan EU:n GDPR tietosuojalain säädäntöä. (Privacy Shield Principles).

Kun teet ostoksen verkkokaupassamme, lähetät viestin yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla, sosiaalisen median kautta, messutapahtumissa tai tilaat uutiskirjeemme, tallennamme tiedot, jotka annat esim. nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Emme luovuta henkilötietojasi ilman erillistä sopimusta muille tahoille.

 

Payment Methods

- Credit / Debit Cards
- PAYPAL

- Offline Payments